Toen ik laatst een grote opdracht binnenkreeg van een klant, was ik daar erg blij mee omdat ik meende dat het een rustige maand zou worden. Ik heb daarom de machines meteen aangezet en ik meende dat ik snel kon beginnen met de productie. Dat bleek echter niet het geval te zijn want ik was nog geen uur bezig toen ik ineens een heel raar geluid hoorde. Ik wist niet precies wat er aan de hand was, maar dat er iets niet in de haak was, dat was mij meteen duidelijk. Ik ging op onderzoek uit en tot mijn grote schrik zag ik dat het filterhuis helemaal gescheurd was. Dat was niet iets waar ik op zat te wachten en zeker niet op het moment dat ik geen kapot filterhuis kon gebruiken. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar de mogelijkheden om meteen ergens een nieuw filterhuis te kopen. Ik wilde namelijk graag een goed filterhuis kopen bij een leverancier die mij snel van dienst kon zijn. Ik kon het namelijk naar de klant niet maken om hem lang te laten wachten simpelweg omdat wij problemen hadden met ons filterhuis. Ik ben daarom diezelfde dag nog achter mijn computer gekropen om te bekijken wat er allemaal mogelijk was om een nieuw filterhuis te kopen. Ik had al snel in de gaten dat je bij heel veel bedrijven lang moet wachten op de levering van je nieuwe filterhuis. Dat was iets wat ik mij gewoon niet kon permitteren en vandaar dat ik ook ben gaan kijken of er ergens een bedrijf te vinden was dat mij op heel korte termijn al aan een filterhuis kon helpen. Het ging namelijk ook weer niet om een heel exotisch onderdeel, dus als een bedrijf alleen maar een voorraad had, dan was de kans ook groot dat zij ons filterhuis hadden liggen. Ik ben daarom fanatiek op het internet gaan zoeken en gelukkig kwam ik toen al heel snel bij de mensen van technofilter.eu terecht. Dit bedrijf had ik tot op dat moment nog nooit eerder voorbij zien komen, maar toen ik door hun aanbod ging bladeren, wist ik meteen dat ik goed zat. Dit was het bedrijf waar je moet zijn wanneer je een filterhuis nodig hebt. 

Ik kocht hier een goed filterhuis

Ik heb gezien dat dit bedrijf ons filterhuis kon leveren en toen ik even belde om te vragen wanneer ik mijn filterhuis zou mogen verwachten, kreeg ik te horen dat ik deze meteen kon krijgen opgestuurd. Dat was waar ik naar op zoek was en ik ben daarom ook blij dat ik deze mensen in de arm heb genomen. 

Alles werkt weer optimaal

Inmiddels heb ik mijn filter in huis en ik heb hem ook meteen in gebruik genomen. Alles functioneert weer als vanouds en ik ben daarom erg tevreden over dit bedrijf omdat:

  • Ik hier precies het juiste filter kon kopen
  • Ik deze voor een lage prijs kon aanschaffen 
  • Mijn filter meteen kon worden geleverd 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Het adres is technofilter