Acculaders zijn onmisbaar bij bijvoorbeeld auto’s en brommers. Deze kunnen echter leeg zijn en moeten goed onderhouden worden. Daarom verkoopt Bootman de 6V acculader, geschikt voor oudere brommers en oldtimers. Deze webwinkel heeft een ruim assortiment van de 6V acculader beschikbaar, waardoor uw brommer of oldtimer weer goed de weg op kan. Met de aanschaf van deze 6V acculader kunt u zelf het onderhoud en het laden van uw accu doen, zonder dat er gelijk een monteur aan te pas moet komen. Dit scheelt op de lange termijn flink in uw portemonnee. We hebben acculaders in verschillende prijsklassen en modellen. Al onze producten zijn uit voorraad leverbaar, waardoor u uw bestelling snel in huis heeft. Zo hoeft u nooit meer bang te zijn dat u met een lege accu komt te staan. Neem snel een kijkje in onze webwinkel en profiteer direct van alle gemakken van Bootman.

De 6V acculader in verschillende modellen voor iedere accu

Een 6V acculader is geschikt om 6 volt accu’s op te laden en te onderhouden. Doordat deze 6V acculader in verschillende modellen komt, is er voor iedereen wat wils bij Bootman. De volgende modellen zijn aanwezig:

  • De druppellader. Deze lader is gericht op de kleine accu’s.
  • Een snelle acculader, vooral voor de grote accu’s.
  • Een 6V acculader die ook andere voltages kan laden.

Vooral laatstgenoemde 6V acculader kan handig zijn als u beschikt over meerdere accu’s van verschillende voltages. Wij optimaliseren onze winkel door constant de ontwikkelingen te volgen en in te spelen op de nieuwste trends. Daarom heeft u altijd de keuze uit de nieuwste en beste producten op de markt, waaronder de 6V acculader. Belangrijk om mee te nemen bij uw keuze voor een acculader is het type acculader dat u wilt en het type accu dat u heeft. Voor een gel accu heeft u een gel acculader nodig en voor een lithium accu een lithium acculader. Daarnaast zijn er voor semitractie accu’s universele acculaders beschikbaar met een automatisch laadprogramma. Ieder merk is verschillend, dus wij hebben ook diverse merken bij ons in de winkel om u van alle gemakken te voorzien. Wij begrijpen het als u onze producten eerst wilt voelen en bekijken. Daarom hebben wij ook een demoruimte waar onze productspecialisten demonstraties geven over producten. Hier kunt u gelijk een keuze maken en direct meenemen. Voor de demonstraties dient u echter wel een afspraak te maken via acculadercenter.

De specialist voor uw acculaders en watersportbenodigdheden

Bootman is gespecialiseerd in watersport. Het ruime assortiment en specialistische webshops zorgen ervoor dat u eenvoudig uw producten kunt uitkiezen. Onze missie bestaat uit het bieden van uitstekende service aan u. Wij geloven namelijk in kennis en specialisme, waardoor wij ervoor kunnen zorgen dat wij alle kennis in huis hebben om u zo goed mogelijk te helpen bij uw keuze. Wij zijn pas tevreden als u ook tevreden bent. Daarom is er altijd een productspecialist aanwezig om al uw vragen te beantwoorden en het juiste advies te geven bij uw aankoop. Heeft u een vraag en staat deze niet op onze pagina met veelgestelde vragen, neem dan contact op met onze klantenservice. Dit kan zowel via telefoon, email als social media. Wij doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk een antwoord te geven. Ook voor advies kunt u terecht bij onze klantenservice. Onze productspecialisten staan dag en nacht voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste acculader. Wij hopen u snel in onze winkel te kunnen begroeten.

Lees meer…