Als ondernemer zijnde wil je je natuurlijk kunnen focussen op dat wat belangrijk is in jouw business: Jouw expertise. Om die reden besteden veel mensen hun administratie uit of gebruiken handige programma’s die ze veel tijd besparen. Je administratie doen is helaas verplichte kost als je een eigen bedrijf hebt, maar het hoeft lang niet zoveel tijd te kosten als je denkt. Met de handige facturatie software van teamleader bijvoorbeeld, maak je in een oogwenk de meest professionele facturen op en verstuur je ze zelfs geheel automatisch naar de klant. Dit kan je heel veel tijd schelen als je normaal gesproken altijd helemaal zelf je facturen opmaakt, en vervolgens ook handmatig naar de betreffende klant moet sturen. Dit neemt stiekem altijd meer tijd in beslag dan je denkt, en ondanks dat facturen sturen best leuk is (want: daar verdien je geld mee!) gebruiken veel ondernemers er liever de handige facturatie software van teamleader voor. Deze neemt heel veel zaken voor je uit handen, en is bovendien ontzettend makkelijk in gebruik. Net als alle andere bedrijfssoftware van teamleader overigens. Ze zijn namelijk gespecialiseerd in allerhande software die het bedrijven op het gebied van administratie makkelijker maakt.

Online facturatie software downloaden

Bij teamleader vind je een groot scala aan software voor de ondernemer. Als je teveel tijd kwijt bent met je administratie en je zou graag een aantal zaken automatiseren, dan ben je bij teamleader aan het goede adres. Als je bijvoorbeeld op wekelijkse of maandelijkse basis facturen naar vaste klanten moet sturen wil je dit natuurlijk niet elke keer opnieuw handmatig hoeven doen. Met de facturatie software van teamleader stel je simpelweg het bedrag en de termijnen in, en na het invullen van jullie beider gegevens verstuurt deze software de facturen voortaan automatisch, wat een gemak!

Software voor ondernemers van teamleader

Overigens kun je bij teamleader niet alleen terecht voor die handige facturatie software, waar overigens al vele ondernemers dankbaar gebruik van maken. Ze hebben namelijk nog veel meer handige software voor ondernemers, die het je stuk voor stuk makkelijk maakt en tijdwinst oplevert. Denk maar eens aan programma’s voor:

  • Urenadministratie
  • Project management
  • Administratie
  • Effectievere klantenbinding

Alle bovenstaande zaken kunnen je normaal gesproken veel tijd kosten, voornamelijk doordat het moeilijk is er structuur in aan te brengen en alles te registreren. Een foutje is zo gemaakt, en als je geen software hebt die jou corrigeert of je aan belangrijke zaken herinnert (zoals facturatie software doet), blijven belangrijke handelingen vaak liggen. Klantenbinding bijvoorbeeld, is super belangrijk. Maar om dat op effectieve wijze te doen moet je wel registreren wanneer en wat voor contact je met welke klant hebt gehad. Met deze info is het veel makkelijker om de klant op te volgen met een passend bericht, en zal deze het gevoel hebben dat je werkelijk met diegene begaan bent en voor beide partijen het beste wilt. Een persoonlijke aanpak dus, en dat helpt vaak het beste. Mensen willen immers graag zaken doen met mensen, en niet met onpersoonlijke bedrijven. Wil jij ook aan de slag met een betere klantenbinding? Bestel dan samen met je facturatie software het handige teamleader CMR-systeem voor beter en effectiever contact met je klanten.

https://www.teamleader.nl/