Goedemorgen blogfans! Deze week schrijf ik over mijn verhuizing naar Groningen. Hiervoor liet ik doosjes op maat maken via de volgende website: dozenlatenmaken. Deze organisatie levert al doosjes op maat vanaf vijftig stuks. Dit kon ik goed combineren met de verhuizing van het kantoor van mijn vader. Voor mijn eigen verhuizing (naar een studentenkamer in Groningen) heb ik aan vijftig dozen natuurlijk veel te veel. Mijn vader is belastingadviseur en heeft altijd zijn kantoor bij huis gehad. We hebben vroeger ons huis verbouwd, door een extra ruimte aan te bouwen: zijn kantoor. Echter gaan de zaken goed bij mijn vader en is hij aan het uitbreiden. Vorig jaar nam hij iemand in dienst. Deze persoon werkte veel thuis. Toch merkten mijn vader en zijn collega dat het effectiever is om het werk naast elkaar uit te voeren. Dat maakt dat mijn vader op zoek is gegaan naar een nieuw kantoorpand waar hij nu naar toe gaat verhuizen. Ook mijn vader heeft doosjes op maat laten maken. Je hoort het goed: doosjes. Het gaat dus echt om kleine doosjes.

Doosjes op maat bestellen bij de Dozenhal

De Dozenhal is een wat grotere organisatie welke bestaat uit meerdere afdelingen. Zo ook de afdeling ‘dozen laten maken’. Bij deze afdeling moet je ook zijn als je doosjes op maat wilt laten maken. Wij hebben thuis een grote auto dus alle grote spullen (matras, kastje) hebben we met de auto kunnen vervoeren. In mijn studentenkamer heb ik vooral ook veel kleine spullen nodig, zoals schrijfwaren, opladers, make-upspullen, douchespullen, etcetera. Het zou een chaos worden als ik deze los in de auto zou plaatsen. Daarom koos ik er dus voor om doosjes op maat te bestellen bij de Dozenhal. Dit geldt ook voor mijn vader. Hij moest veel papierwerk en kantoorspullen verhuizen. De doosjes op maat kunnen besteld worden vanaf vijftig stuks. De verzending is gratis! Houd wel rekening met een levertijd van acht tot twaalf dagen. Alsof dit nog niet genoeg is: de doosjes op maat worden gemaakt van gerecycled papier. Wij hebben er voor gekozen om inderdaad ook vijftig doosjes te bestellen. Dertig voor mijn vader en twintig voor mijzelf. Ik heb niet alle doosjes gebruikt, dus een aantal bewaren we thuis op zolder. De Dozenhal bood ons ideale mogelijkheden. Je kunt dus echt helemaal zelf de formaten van je doosjes bepalen. Het is ook nog eens erg voordelig. De Dozenhal is de goedkoopste producent en leverancier.

Mijn ervaring

Ik had zeer goede ervaringen met De Dozenhal. Omdat ik wat vragen had over het bestelproces, heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Uiteraard keek ik eerst even bij de veelgestelde vragen. Helaas bleef mijn vraag onbeantwoord, waarna ik de organisatie heb gebeld. De dame aan de telefoon was erg vriendelijk en vroeg hoe ze mij kon helpen omtrent het doosjes op maat laten maken. Ik heb mijn vraag aan haar voorgelegd en zij heeft me kunnen helpen. De doosjes op maat zijn super praktisch en van goede kwaliteit. Dit betekent dat ik dezelfde doosjes nog eens vaker kan gebruiken. Als je ook op zoek bent naar doosjes op maat, dan raad ik je aan even op de website van De Dozenhal te kijken.