Als retailer is het van belang om te allen tijde op de hoogte te zijn van de voorraad en andere zaken die met de verkoop te maken hebben. Dit kunt u doen door verschillende platforms te gebruiken, maar u kunt het uzelf ook eenvoudiger maken door PIM software. PIM software zorgt er namelijk voor dat alle productinformatie eenvoudig in een systeem opgeslagen worden. Bij Novulo kunt u eenvoudig PIM software aanschaffen voor uw bedrijf. Wij leggen u graag uit wat onze PIM software voor u kan betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen om de mogelijkheden te bespreken. Daarnaast zullen wij ook dieper ingaan op de voordelen die PIM software voor uw bedrijf kunnen opleveren. Zo heeft u alle informatie bij de hand om uw verkoop overzichtelijker te maken.

Bespaar veel tijd met onze PIM software

PIM staat in de retail ook bekend als Product Information Management. Een PIM software draait dus om het managen van productinformatie. Deze informatie moet immers altijd beschikbaar zijn voor de retailer en daarnaast ook op ieder platform hetzelfde zijn. Dit gebeurt echter nog niet in iedere organisatie. Vaak worden producten in afzonderlijke systemen bewaard, waaronder een magazijnsoftware of boekhoudpakket, waardoor er niet altijd de juiste voorraad beschikbaar is. Met PIM software brengt u daar verandering in. PIM software zorgt er namelijk voor dat consistente productinformatie doorgevoerd wordt door alle kanalen. Dit zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen door de hele organisatie vloeiend en efficiënt verlopen. Productgegevens hoeven namelijk nog maar een keer ingevoerd te worden. Dit levert een aantal voordelen op:

  • Kans op fouten verkleind
  • Weinig afwijkingen
  • Besparing van veel tijd

PIM software importeert en exporteert uiteenlopende bestandsformaten, waaronder tekst, audio, afbeeldingen en video. Doordat u alles maar een keer hoeft in te voeren, zal de kans op fouten en afwijkingen aanzienlijk verkleind worden. U hoeft immers niet in ieder systeem alle gegevens opnieuw in te voeren. Dit bespaart u niet alleen veel fouten, maar ook veel tijd. Daarnaast zorgt de software ervoor dat alle producteigenschappen op de juiste manier gesynchroniseerd worden en dat er een geautomatiseerde aanbeveling over gerelateerde producten kan plaatsvinden. Doordat ieder bedrijf anders is, is onze software ook altijd op maat voor u gemaakt. Zo kunnen wij, op basis van uw bedrijfsprofiel, altijd een gepaste software leveren die uw werkzaamheden vereenvoudigen. Het programma wordt totaal geïntegreerd en zorgt ervoor dat u te allen tijde aan historische orderdata kunt komen. Zodra u contact met ons opneemt, bekijken wij uw gehele bedrijfsprofiel en uw verkoopproces. Van daaruit gaan wij aan de slag met onze PIM software om deze geheel aan uw bedrijf aan te passen. U kunt hierbij te allen tijde uw eigen applicaties kiezen. Deze zijn daarnaast ook altijd aan te passen wanneer uw bedrijf veranderingen ondergaat. Zo geniet u altijd van alle voordelen en kunt u met uw bedrijf groeien.

Wij veranderen graag met u mee

Novulo is uw specialist op het gebied van softwareontwikkeling. Wij hebben jarenlang ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij altijd de juiste mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bieden. Wij groeien altijd met uw bedrijf mee, waardoor onze software alleen enkele aanpassingen benodigd wanneer uw bedrijf verandert. Dit maakt het werken met onze software zo interessant. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.novulo.com/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft.