Mijn vrouw en ik hebben vijf jaar geleden een tweedehands camper gekocht en vinden het heerlijk om met de camper op vakantie te gaan. Met de camper zijn wij mobiel, waardoor wij gemakkelijk veel verschillende bestemmingen kunnen bezoeken en daarnaast zijn wij voorzien van bijna dezelfde luxe als thuis. De camper was al een aantal jaar oud toen wij hem kochten, maar was te koop voor een goede prijs. Wij vinden het belangrijk dat de camper in goede staat is, daarom laten wij hem elk jaar keuren en brengen wij de camper langs voor onderhoud. Deze keer gingen wij langs bij Autoservice Jan Dekker voor camperonderhoud in Hengelo en waren hier erg tevreden over. Mijn vrouw en ik hebben zeven jaar geleden een camper gehuurd om te reizen in de Verenigde Staten en dit beviel zeer goed. Wij vonden het heerlijk om met een camper te reizen en besloten om daarna zelf een camper te kopen. Vijf jaar geleden kochten wij een camper voor een goede prijs en gaan hier elk jaar mee op vakantie. Wij vinden het belangrijk om veilig op reis te gaan, daarom laten wij elk jaar de camper keuren en laten wij onderhoud uitvoeren. Ook dit jaar wilden wij voor onze vakantie camperonderhoud in Hengelo laten uitvoeren. Wij brachten de camper hiervoor naar een ander bedrijf, maar hadden hier de afgelopen keren geen goede ervaringen. Wij hadden het idee dat het bedrijf niet eerlijk was over de kosten en zij hadden onderdelen vervangen zonder dit te overleggen met ons. Wij besloten om op zoek te gaan naar een ander bedrijf voor camperonderhoud in Hengelo en hoopten dat wij nu meer geluk zouden hebben met een garagebedrijf.

Camperonderhoud in Hengelo bij Autoservice Jan Dekker

Toen wij naar een bedrijf zochten voor camperonderhoud in Hengelo, kwamen wij al snel de website van Autoservice Jan Dekker tegen. Deze garage is gespecialiseerd in verschillende automerken, maar kon ook het onderhoud en de APK voor camper uitvoeren. Wij besloten het nummer op de website te bellen en konden direct de camper langs brengen. Wij wilden graag een APK laten uitvoeren en eventuele schade laten herstellen. Wij werden zeer vriendelijk geholpen en wij zouden worden opgebeld, als er iets vervangen moest worden. Gelukkig kwam de camper zonder problemen door de APK, maar het bedrijf raadde ons aan om een onderdeel te laten vervangen. De camperonderhoud in Hengelo zou waarschijnlijk niet duur uitvallen, daarom besloten wij om het onderdeel direct te laten vervangen.

Goed geholpen door de monteur

De volgende dag werden wij opgebeld en werden de totale kosten voor het camperonderhoud in Hengelo aan ons doorgegeven. De kosten vielen iets lager uit en de reparatie zou snel klaar zijn. Wij werden een paar dagen later weer opgebeld dat de camper klaar was en dat we hem konden ophalen. Wij hadden een zeer fijne ervaring bij Autoservice Jan Dekker en raden dit bedrijf aan voor camperonderhoud in Hengelo.

  • Wij waren ontevreden over het vorige bedrijf en zochten een nieuwe garage
  • Dit bedrijf kon het onderhoud uitvoeren en de APK-keuring doen
  • Wij konden de camper direct langs brengen
  • De kosten voor het onderhoud vielen ons erg mee