Tegenwoordig gaat alles digitaal. Of het nu gaat om webwinkels of het automatiseren van bepaalde processen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Het is dan ook niet vreemd dat veel bedrijven verschillende ICT-projecten op zich nemen. Bedrijven willen graag gebruikmaken van hun eigen software of informatieoplossingen. Ook overheden en gemeentes maken veelal gebruik van ICT-projecten. Het is namelijk binnen gemeentes ook gebruikelijk en in veel gevallen zelfs noodzakelijk om gebruik te maken van verschillende ICT-gerelateerde oplossingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan administratieve software, maar ook interne systemen voor gemeenten onderling. Vanwege de grote schaal van deze ICT-projecten is het natuurlijk wel van belang dat deze op de juiste wijze worden uitgevoerd. Goede begeleiding om het project in goede banen te leiden is hierbij bijna noodzakelijk. Wanneer je op zoek bent naar goede begeleiding bij je ICT-projecten, kies dan voor de service van Gemboxx. 

Kies voor de service van Gemboxx voor al je ICT-projecten 

Gemboxx heeft al jaren ervaring op het gebied van ICT en informatievoorzieningen. Zij weten dan ook als geen ander hoe je ICT-projecten in goede banen kunt leiden. Zo’n dergelijk project begint meestal heel ambitieus en juist dat kan ervoor zorgen dat het project jammerlijk mislukt. De wereld van ICT zit namelijk vol uitdagingen en valkuilen. Het is daarom van belang dat je ICT-project begeleid wordt door een professional op dat gebied. Gemboxx kan precies de juiste begeleiding bieden bij het ontwikkelen, beheren en onderhouden van verschillende ICT-projecten en softwareoplossingen. Gemboxx voorziet het project van begeleiding, feedback en ondersteuning van het begin tot het eind. Zo heeft Gemboxx bijvoorbeeld een speciale technologie ontwikkeld waarmee overheden en gemeenten hun eigen software kunnen configureren. Vaak is deze software onnodig complex en zijn professionals niet in staat om deze software flexibel in te zetten. De ICT-wereld is namelijk voortdurend in verandering en juiste deze grote instanties moeten hier op de juiste manier op in kunnen spelen. Het op de juiste manier inzetten van softwareoplossingen kan namelijk een hoop geld en tijd besparen. Denk bijvoorbeeld aan de informatievoorzieningen van gemeentes. Wanneer deze op efficiënte wijze is ingericht, is dat alleen maar gunstig voor zowel de gemeente als de burgers. Inefficiënte informatiesystemen zijn veelal een grote kostenpost. Verouderde systemen zijn meestal namelijk onveilig en onnodig complex. Hier kunnen overheden en gemeenten gemakkelijk op besparen, wanneer dit op de juiste wijze wordt ingericht. Een geheel nieuw informatiesysteem ontwikkelen en op verschillende plaatsen implementeren is echter een klus die veel te kostbaar is. Gemboxx heeft daarom een speciale software in het leven geroepen waarmee de samenwerking tussen verschillende instanties vereenvoudigd kan worden. Deze speciale software wordt Grexxboxx genoemd. Deze bestaat uit de volgende onderdelen: 

  • Gegevensmagazijn 
  • Zakenmagazijn 
  • Integratie laag 
  • Ontwikkelomgeving 
  • Koppelmogelijkheden voor grafische applicaties 

Deze software is ontzettend eenvoudig in gebruik en is daarnaast ook nog eens snel en veilig. Binnen de speciale ontwikkelomgeving van Gemboxx kan elke instantie zelf haar informatievoorzieningen in beheer nemen en ook het ontwikkelen of aanpassen van doelgerichte applicaties is op een eenvoudige manier mogelijk. De softwareoplossing van Gemboxx biedt op die manier diverse mogelijkheden voor professionals. 

Neem contact op voor meer informatie 

Als je dus op zoek bent naar professionele begeleiding bij je ICT-projecten of een speciale technologie om je eigen softwareoplossingen te helpen ontwikkelen, beheren en onderhouden, neem dan contact op met Gemboxx. Gemboxx al meer dan vijfentwintig jaar ervaring in de informatietechnologie en kan je hierbij dus uitstekend van dienst zijn. Kijk voor meer informatie over hun dienstverlening op gemboxx-ictoplossingen.nl. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem van via https://gemboxx-ictoplossingen.nl/ contact op voor meer informatie en kijk wat Gemboxx voor jou kan betekenen.