Een limousine huren is niet iets dat je zomaar even doet, dat is althans wat voor de meeste mensen geldt. Waarschijnlijk gaat het om een hele speciale gelegenheid en wil je daarvoor bijzonder vervoer regelen. Bij Vallei Limousines kun je een limousine huren wanneer je maar wilt. Ze hebben een collectie prachtige, luxe wagens staan waaruit je kunt kiezen, en dus zit er vast voor jou feestje de auto tussen die jij wilt. Bij Vallei Limousines merken ze dat hun limousines het meest worden gehuurd voor de volgende gelegenheden:

  • Bruiloften, als vervoer voor het bruidspaar en eventuele ouders.
  • Galafeesten voor studenten en afstudeerders.
  • Sweet sixteen feestjes.
  • Voor het vervoer van VIPS.
  • Vrijgezellenfeesten, om de aanstaande met aanhang in rond te rijden.

Voor alle bovenstaande feestjes en gelegenheden kun je bij Vallei Limousines een limousine huren. En wat voor feestje het ook is, je hebt de keuze uit diverse modellen. Er is er altijd wel eentje beschikbaar op de datum van jouw evenement. 

Welke limousine wil je huren?

Bij Vallei Limousines kun je kiezen uit diverse modellen limousines. Als eerste hebben ze de prachtige, witte Lincoln Towncar limousine. Dit is een hele chique limo met als enige in Nederland een 3D led plafond, super cool! Je kunt deze limousine al huren vanaf €195. Om een offerte aan te vragen vul je simpelweg al je gegevens in op de betreffende pagina, en Vallei Limousines komt er zo snel mogelijk op terug met een passende offerte. Als je overigens liever een roze limousine wilt huren, dan heeft Vallei Limousines speciaal voor jou de Chrysler 300C limousines. Dit is een knalroze limo met een flitsend interieur. Deze limo wordt het meest gehuurd voor groepen meiden of vrouwen, wat natuurlijk niet zo verassend is met zijn roze kleur. Stel je voor dat je met je hele vriendinnengroep in deze roze limousine aan komt rijden op je galafeest! Dan maak je echt wel de blits, denk je niet? Een limousine huren voor dit soort aangelegenheden is dan ook echt wel een onvergetelijke ervaring, die het feestje of event net dat beetje extra’s geeft. Maar voor wie zowel de witte als de roze limousine niet stoer genoeg zijn heeft Vallei Limousines iets dat misschien nog wel veel cooler is, namelijk de grafietkleurige Dodge Ram 1500.Dit is een hele stoere bak die aan de achterkant open is, waardoor je lekker met je haren in de wind zit. Met deze auto maak je zeker de blits op elk feestje!

De aanvullende service van Vallei Limousines

Voor diegenen die een limousine huren nog iets bijzonderder willen maken zijn er de aanvullende services van Vallei Limousines. Als je namelijk bij hen die flitsend roze limo huurt (of elke andere limousine,) kun je de huur ervan aanvullen met zaken als een rode loper, een mooi bloemstuk voorop de wagen, zowel alcoholische als non-alcoholische drank en indien gewenst een retourrit voor aan het einde van het feestje. Overigens is bij de huur standaard een fles champagne inbegrepen, zodat jullie alvast kunnen toasten op het leukste feestje ever!

Lees meer…