Bij ons in de praktijk merken wij dat mensen heel vaak bij de verkeerde deur aankloppen. Wij hebben namelijk een groot gebouw en wij hebben een lange gang met meerdere ruimtes waar wij onze behandelingen geven. Het is voor alle partijen vervelend wanneer iemand bij een verkeerde deur aanklopt omdat zij dan lang moeten wachten op een antwoord en anderzijds de behandeling aan de andere kant van deur verstoord wordt. Wij hebben daarom besloten om een creatieve oplossing te bedenken. Wij hebben besloten om te gaan werken met stickers op de vloer. Wij hebben het idee gevat om vloerstickers te bestellen die wij op de grond konden plakken zodat mensen enkel deze stickers hoefden te volgen om de juiste ruimte te vinden. Wij moesten daarom op zoek gaan naar een adresje waar wij vloerstickers bestellen konden. Wij hebben toen gekeken waar wij het beste vloerstickers bestellen konden en wij hebben gemerkt dat het niet eenvoudig is om dit voor een lage prijs te doen. Vandaar dat wij lang hebben gezocht naar een site waar wij snel vloerstickers bestellen konden. Hoe eerder wij deze dingen namelijk in huis zouden kunnen hebben, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij hebben toen besloten dat het voor ons een goed idee zou zijn om ze maar via het internet te gaan kopen. Wij hebben gezien dat wanneer je graag goede vloerstickers bestellen wilt, je het beste naar de site van Stickersnow.com kunt gaan. Deze site heeft echt alles wat je maar kunt bedenken wanneer het gaat over stickers. Wij hebben gezien dat je hier heel veel soorten stickers kunt kopen en dus ook dat je hier vloerstickers bestellen kunt. Het fijne aan deze site is dat je ze hier ook op maat kunt laten maken en dat je hier vloerstickers bestellen kunt met je logo. Dat was voor ons interessant om te merken en wij hebben daarom meteen een ontwerp gemaakt. Toen wij zagen dat wij hier ook raamstickers bestellen konden, was het voor ons helemaal duidelijk dat wij hier graag iets wilden bestellen. Wanneer wij namelijk ook nog raamstickers bestellen konden, zouden wij op het raampje naast iedere ruimte ook nog een sticker kunnen plakken. Al met al dus genoeg reden om een bestelling via Stickersnow.com te plaatsen. 

Wij konden hier ook voordelige raamstickers bestellen 

Wij hebben een ontwerp gemaakt voor de stickers die wij nodig hadden en wij konden op deze wijze heel goed raamstickers bestellen en vloerstickers bestellen. Wij vonden het heel prettig om te horen dat wij deze al heel snel konden verwachten omdat de mensen van Stickersnow.com er alles aan doen om hun bestellingen zo snel mogelijk te verwerken. Wij zijn daarom zeer tevreden over de goede service van dit bedrijf. 

Wilt u ook stickers kopen? 

Mocht u ook stickers nodig hebben, dan kan ik u alleen maar aanraden om een keer naar de site van Stickersnow.com te gaan. Hier kunt u:

  • Een blik werpen op de zeer vele mogelijkheden 
  • Bekijken wat u graag op de sticker wilt laten drukken 
  • Meteen een bestelling doorgeven 

Kijk snel even op Stickersnow.com.