Ons bedrijf heeft onlangs budget vrijgemaakt om de vergaderruimte opnieuw te laten inrichten. Ik heb de taak gekregen om deze herinrichting op mij te nemen en ik ben daarom allereerst gaan kijken wat de wensen waren van de mensen binnen ons bedrijf. Een van de dingen die iedereen noemde, was dat het vergadermeubilair waar wij altijd gebruik van maken, aan vervanging toe was. De stoelen zaten namelijk helemaal niet lekker meer en de tafel viel ook bijna uit elkaar. Dat zorgde er tijdens vergaderingen altijd voor dat wij minimaal tien minuten aan het klagen waren over het vergadermeubilair en dat ging allemaal ten koste van de tijd die wij hadden om onze nieuwe plannen te bespreken. Vandaar dat ik ben gaan kijken waar je moet zijn wanneer je hoogwaardig vergadermeubilair wilt kopen. Ik heb even op het internet gekeken en ik las daar dat heel veel bedrijven hun vergadermeubilair kopen via shiraz.nl. Deze site kende ik niet, maar toen ik even een blik op deze pagina ging werpen, zag ik dat je hier heel mooi en heel divers vergadermeubilair kunt kopen. Ik heb daarom gekeken of het misschien mogelijk was om dit vergadermeubilair eens in het echt te kunnen aanschouwen en dat bleek het geval te zijn. Deze firma heeft namelijk een showroom waar zij hun vergadermeubilair hebben uitgestald.

Dit vergadermeubilair was zeer voordelig geprijsd

Toen wij zagen dat shiraz.nl niet alleen een website heeft, maar ook een showroom, hebben wij besloten om een keer een kijkje te gaan nemen in deze winkel. Als je namelijk het vergadermeubilair eerst even kunt testen voordat je het koopt, weet je zeker dat je geen miskoop begaat. Toen wij in de showroom van shiraz.nlrondliepen, hadden wij al snel in de gaten dat het erg moeilijk is om bij dit bedrijf een miskoop te begaan. Het vergadermeubilair dat zij aanbieden, is namelijk van zeer hoge kwaliteit en het duurde dan ook niet lang voordat wij heel goede stoelen en tafels hadden gevonden. Je kunt hier allerlei soorten vergadermeubilair vinden en bovendien is dit alles heel scherp geprijsd. Wij hebben dan ook royaal in kunnen kopen zonder ons budget te overstijgen. Wij kregen te horen dat zij de levering al heel snel konden bezorgen en het duurde dan ook niet lang voordat wij onze stoelen en tafels in onze vergaderruimte hadden staan. Al bij de eerste vergadering merkten wij dat wij een heel goede aanschaf hadden gedaan. De stoelen zitten namelijk heerlijk en bevorderen de sfeer tijdens de vergadering zeer.

Wij komen hier zeker nog een keer terug

Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met de mensen van shiraz.nl. Deze mensen hebben ons namelijk heel goed geholpen en de service was zee goed. Wij voelden dat de klant hier koning is en dat hebben wij zeer op prijs gesteld. Kortom:

  • wij kochten hier heel goede nieuwe stoelen en tafels
  • wij konden een heel goede deal maken
  • ons meubilair werd al heel snel geleverd

Meer weten? Kijk dan ook even op de site van dit bedrijf.