Bent u opzoek naar een passend en milieubewust relatiegeschenk? Dan bent u bij greengiving aan het juiste adres. Omdat wij milieubewust ondernemen zeer belangrijk vinden, dragen al onze relatiegeschenken bij aan het verduurzamen van de wereld om ons heen. Een van de meest favoriete geschenken, is een Dopper. Een Dopper laten bedrukken kan bij ons van greengiving tegen een eerlijk tarief. Dit unieke flesje brengt een belangrijke boodschap verder. Dopper wil namelijk mensen inspireren om plasticafval te verminderen door Dopper waterflessen te gaan gebruiken. Met elke bedrukte Dopper steunt u bij ons bovendien drinkwaterprojecten in onder andere Nepal. Kies ook voor het bedrukken van uw Dopper waterfles!

Dopper bedrukken

Wij van greengiving bieden u diverse duurzame Dopper waterflessen aan. Ze zijn leverbaar in verschillende kleuren en volledig klimaatneutraal geproduceerd en BPA-vrij. De fles heeft een inhoud van 450 ml. Daarnaast is er een robuuste versie, namelijk de Dopper Steel. Deze heeft een inhoud van 800 ml. Daarbij zijn de flessen uiteraard gemakkelijk schoon te maken en kunt u ze eindeloos gebruiken. Bij greengiving is het mogelijk om de Dopper Original en de Dopper Steel te bedrukken. Denk aan bijvoorbeeld uw logo, bedrijfsnaam, slogan of andere leuke teksten. Het bedrukken van een Dopper kan zowel in PMS kleur(en) als fullcolour. Kies vooraf welke kleur fles bij u past, zodat het geheel past bij uw huisstijl of ga juist voor afwisseling met een mix van alle kleuren. Speciaal voor kleine ondernemers is het al mogelijk om Doppers te bedrukken vanaf 30 stuks. Wilt u liever een grote partij laten bedrukken? Dat is geen enkel probleem. Wij hebben een enorme voorraad Doppers voor u klaarliggen! Als extra unieke Dopper bedrukkingsoptie is het bij ons van greengiving mogelijk om allemaal verschillende ontwerpen aan te leveren. Denk aan een lijst met persoonsnamen of verschillende quotes. Op deze wijze kunt u geheel gepersonaliseerd Doppers als een echt cadeautje uitdelen aan uw medewerkers of zakenrelaties

Bedrukte Dopper flessen bestellen

Wij leveren de Dopper drinkflessen uit eigen voorraad. De bedrukking wordt zorgvuldig voorbereid en vooraf ontvangt u een digitale proefdruk, zodat u kunt zien hoe wij uw Dopper flessen gaan bedrukken. Na akkoord starten wij met de productie van de bedrukkingen. Op de afgesproken datum worden uw bedrukte Doppers netjes afgeleverd, zodat u ze kunt verdelen. Mensen zullen er jaren plezier aan beleven. Het is één van de bekendste merken en eenvoudig schoon te maken. Speciaal om het drinken van kraanwater te promoten. Andere dranken of sappen zijn niet geschikt voor de Dopper, aangezien deze de fles blijvend kunnen aantasten. In onze speciale blog kunt u lezen hoe de fles kan worden schoongemaakt. Dit is eenvoudig te delen met een linkje of een kaartje bij de relatiegeschenken.

Waarom kiezen voor het laten bedrukken van een Dopper bij greengiving?:

 • Oplage vanaf 30 stuks mogelijk met bedrukking
 • Scherpe kwaliteit
 • Altijd vooraf een digitale proefdruk
 • Diverse kleuren flessen op voorraad
 • Keuze uit de Dopper Original of Dopper Steel
 • Milieubewust zijn en duurzaamheid nastreven
 • Schitterende relatiegeschenken
 • Volledig gepersonaliseerd per fles mogelijk
 • Nette en duidelijke communicatie
 • Mix van kleuren flessen mogelijk
 • Bedrukking kan in PMS kleur(en) en fullcolour
 • Advies is altijd mogelijk

Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie? Bekijk dan onze webshop: greengiving.nl of neem gelijk contact met ons op. Ons team staat graag voor u klaar. Naast het bedrukken van Dopper drinkflessen, kunt u tevens bij ons terecht voor andere milieuvriendelijke en duurzame relatiegeschenken!