Al sinds mijn jeugd ben ik fan van Swarovski beeldjes. Mijn moeder spaarde ze al en ik mocht altijd alleen maar toekijken hoe zij ze elke week voorzichtig uit haar kleine vitrinekast haalde om af te stoffen. De Swarovski beeldjes van mijn moeder waren prachtig en ze verzamelde hoofdzakelijk verschillende dieren waarbij mijn moeder al verschillende Swarovski beeldjes had van dieren uit Afrika.

  • Giraffen
  • Olifanten
  • Leeuwen
  • Apen

Allerlei dieren die tot haar verbeelding spraken spaarde ze en zij heeft mij aangestoken om ook Swarovski beeldjes te gaan sparen. Het is een prijzige hobby, maar als het begint met één klein beeldje, zoals ik die van mijn moeder kreeg, dan groeit dat langzaam uit naar een mooie collectie.

Op zoek naar de mooiste Swarovski beeldjes

Het verzamelen van Swarovski beeldjes is voor mij een echte hobby. Ik zoek altijd naar bijzondere beeldjes en heb daarbij zelf de voorkeur ontwikkeld om beeldjes te vinden van Disney figuren. Het is bij mij begonnen bij een beeldje van Tinkerbel en langzaam heeft zich dat uitgebreid tot Winney The Pooh en andere figuurtjes van Disney. Dat wil niet zeggen dat dit de enige Swarovski beeldjes zijn die ik verzamel. Ik heb de fascinatie voor dieren van mijn moeder overgenomen en ben ondertussen ook een heel eigen collectie begonnen, waarbij ik juist vissen en waterzoogdieren erg leuk vind. Zo heb ik zelf dolfijnen, walvissen, otters en diverse andere Swarovski beeldjes weten te bemachtigen in de loop der jaren. Ik heb alle beeldjes samengebracht in een prachtige glazen vitrine, waarbij van bovenaf het licht heel mooi op de beeldjes schijnt en je echt de twinkeling goed kunt zien waar de Swarovski beeldjes om bekend staan. Ze zijn zo bijzonder mooi gemaakt. Ik kan echt met heel veel trots naar mijn verzameling beeldjes zitten kijken en ik laat ze ook graag aan iedereen zien die bij mij op bezoek komt.

De beeldjes kopen

Swarovski beeldjes zijn niet goedkoop in aanschaf en ik vraag ze altijd voor mijn verjaardag van mensen, maar krijg ze vrijwel nooit, omdat het boven hun budget gaat. Ik vraag daarom altijd geld omdat ik dan zelf een nieuw Swarovski beeldje kan uitzoeken wat ik kan toevoegen aan mijn collectie. Het liefste ga ik hiervoor naar www.augout.nl, we website van Au Goût Exclusif. Dit is een bekende winkel die diverse Swarovski artikelen verkoopt. Naast beeldjes zijn bijvoorbeeld ook theelichtjes, fotolijstjes, glazen en vazen te verkrijgen. Ze verkopen op deze website echt prachtige artikelen en waarom ik hier zo graag mijn Swarovski koop, is omdat ik zeker weet dat ze hier kwalitatieve artikelen verkopen die op heel zorgvuldige manier verzonden worden. Als je een Swarovski beeldje koopt, dan wil je wel zeker zijn dat hij ook op een goede manier verzonden wordt. De verpakking moet ervoor zorgen dat het beeldje niet kan beschadigen en dat snappen ze hier maar al te goed. Ik heb al diverse Swarovski beeldjes via deze website aangeschaft en ben nog nooit ontevreden geweest over de manier waarop je de beeldjes kunt kopen en al helemaal niet over de manier waarop ze verzonden worden. Ik kom hier al geruime tijd regelmatig om nieuwe aanwinsten voor mijn collectie te bemachtigen en altijd tot volle tevredenheid. De collectie is daarnaast uitgebreid en er zijn ook regelmatig nieuwe artikelen te verkrijgen die het interessant maken om op deze website terug te blijven komen. Zo heb ik onlangs een zwart Swarovski beeldje aangeschaft van een stier. Een zeer exclusief exemplaar, maar bijzonder mooi en gedetailleerd gemaakt. Au Goût Exclusif maakt het verzamelen van deze beeldjes voor mij op deze manier extra leuk.