Als weddingplanner help ik mijn bruidsparen altijd met vele zaken rondom de bruiloft, waaronder ook het verzorgen van het bruidswerk. Ik heb hiervoor mijn vaste contact bij M&M flowers en met het bruidswerk dat zij leveren heb ik al vele bruidsparen blij gemaakt. Het is professioneel bruidswerk, dat voldoet aan zeer hoge eisen die bruidsparen aan dit soort bloemstukken stelt en dat moet ook. Je trouwt immers maar één keer en dan moet alles perfect zijn, dus ook de aankleding van je huwelijk met bloemen.

Het complete bruidswerk voor een bruiloft

Veel mensen vergeten dat bruidswerk uit meerdere elementen bestaat. Echt bruidswerk bevat:

  • Het trouwboeket
  • De corsages
  • Eventueel haardecoratie
  • Een boeket op de trouwauto
  • Aankleding van de trouwlocatie
  • Boeketjes voor bruidsmeisjes
  • Aankleding van de dinertafel
  • Aankleding van de receptie- of feestlocatie

Het woord bruidswerk is daarmee alles omvattend en dat is ook de reden waarom ik het naar mijn bruidsparen toe nooit over enkel een trouwboeket heb. Bruidswerk is zoveel meer en al snel begrijpt men dat ook. Het is daarbij belangrijk dat alles in overeenstemming is met elkaar én met de wensen van het bruidspaar. Omdat zij zo druk zijn met hun dagelijkse bezigheden hebben zij mij ingehuurd om dit soort dingen voor hun bruiloft te regelen. Het spreekt dan ook voor zich dat ik met de beste leveranciers werk en voor het bruidswerk kies ik hiervoor altijd voor M&M Flowers. Op de website menmflowers.nl staan prachtige voorbeelden van bruidswerken die zij eerder hebben verzorgd en ik toon natuurlijk ook altijd foto’s van de werken die voor mijn bruidsparen zijn gecreëerd. Het is natuurlijk heel persoonlijk hoe alle verschillende bloemelementen in het werk worden aangebracht en de wens van het bruidspaar is daarin natuurlijk leidend. Ik vermeld daar altijd wel bij dat men rekening moet houden met de seizoensgevoeligheid van bloemen en dat er natuurlijk rekening wordt gehouden met alle wensen, maar dat er ook wordt gekeken naar de mogelijkheden. Ik vraag het bruidspaar dan ook altijd om beiden na te denken over enkele lievelingsbloemen. Ze moeten aan mij aangeven wat de kleurstelling is die ze voor ogen hebben voor het bruidswerk en ik geef ook altijd bij M&M Flowers aan wat het kleurschema is voor de bruiloft. In tegenstelling tot wat veel mensen denken zijn bloemen die voor een bruiloft gebruikt worden lang niet altijd enkel wit. Het is natuurlijk heel mooi en romantisch om met wit te werken, maar een extra kleur geeft soms net even meer sprankeling en leven aan het geheel. Dit snapt M&M Flowers echt perfect, want ze denken altijd geweldig mee. Ik ben natuurlijk in feite alleen maar een tussenpersoon en moet de wens van mijn bruidsparen kunnen vertalen voor het bruidswerk dat M&M Flowers moet maken. Gelukkig werken we hierin al zo lang samen dat we inmiddels wel weten wat we aan elkaar hebben en wat ik bedoel met bepaalde aanwijzingen. Ik maak altijd opmerkingen als ‘veel volume’ en ‘goed in het groen’ en dan snappen ze vaak meteen wat ik bedoel.

Mooie en betaalbare bloemen

Ik heb in al die jaren dat ik als wedding planner actief ben nog geen bruidspaar gehad die ontevreden is geweest over de bloemen die ik geregeld heb voor hun bruiloft. Het past altijd bij de sfeer en de gehele opzet die we vaststellen voor de bruiloft en omdat je van het begin tot het eind betrokken bent, weet je natuurlijk ook wel wat jouw bruidspaar wil op hun speciale dag. M&M Flowers heeft voor mij bewezen een absolute specialist te zijn in het maken van passende werken voor elke bruiloft.