Mijn vriendin en ik hebben een paar maanden geleden een nieuw huis gekocht. Wij woonden hiervoor in een klein appartementje in het centrum van de stad, maar wilden graag in een modern huis wonen. Wij hebben een erg leuke tijd gehad in het appartementje in het centrum en het was destijds een goede keuze om het appartement te kopen. Vanuit het appartement konden wij gemakkelijk naar ons werk komen en wij konden het kopen voor een goede prijs. Toen wij het appartement kochten vonden wij het ook belangrijk om veel met vrienden af te spreken en dan is het fijn dat je in het centrum woont. Je bent snel weer thuis en er is altijd wel iets te doen in de buurt. Wij vonden het daar erg fijn wonen, maar onze levens zijn nu anders. Mijn vriendin is in verwachting van ons eerste kind en willen graag minimaal nog een kind na de eerste. Een appartement past niet meer bij onze toekomst en een huis is meer geschikt voor een gezin. Mijn vriendin en ik houden allebei van een moderne stijl en we vonden een erg mooi nieuw gebouwd huis iets buiten het centrum. Wij hebben het een paar maanden geleden gekocht en een maand geleden krijgen wij de sleutel. Wij hadden nog een aantal dingen aan het huis gedaan voordat wij er naartoe verhuisden, maar wonen er nu al een tijdje. Het leek ons leuk om een naambord van RVS naast de voordeur te plaatsen. Wij hadden nog geen bordje en een naambord van RVS past goed bij de stijl van het huis. Veel mensen willen langskomen om ons nieuwe huis te bekijken en met een naambord van RVS kunnen ze zien welk huis van ons is.  

Een naambord van RVS kopen bij NaambordenCentrale

Wij bezochten eerst een bouwmarkt in de buurt. Wij hadden hier ook een aantal producten gekocht voor de verbouwing en konden ons herinneren dat ze hier ook naambordjes verkopen. Toen wij het assortiment aan naambordjes bekeken zagen wij niets dat wij mooi vonden. Er waren een aantal naambordjes die wij leuk vonden, maar waren niet zeker van een koop, bovendien waren ze erg duur. We zochten online verder naar een naambord van RVS, zodat we de prijzen en het aanbod konden vergelijken. Wij vonden verschillende websites waar ze naambordjes verkopen en bekeken een aantal van deze websites. Na verschillende sites bezocht te hebben, besloten wij om een naambord van RVS te kopen bij NaambordenCentrale. Op de website https://naambordencentrale.nl/naamborden/rvs-naamborden.php vonden wij al snel diverse naamborden die wij erg mooi vonden. Ze hebben een erg groot aanbod aan naambordjes op deze website in verschillende stylen en materialen. Bij dit bedrijf konden wij zelf ons eigen naambord van RVS ontwerpen, met ons nummer en onze namen. Wij konden zelfs de stijl kiezen en ook kleuren en konden dit gemakkelijk doen via hun websites. Het was niet duur om hier een naambord te bestellen, veel goedkoper dan bij de bouwmarkt.

Een mooi ontwerp

Het ontwerp van het naambord van RVS is erg mooi en wij zijn blij me onze keuze. De bestellingen kwam een aantal dagen later binnen met bevestigingsmateriaal. Het was erg gemakkelijk om het naambord op te hangen en ik was er snel mee klaar. Het naambord van RVS staat erg leuk naast onze deur en wij zijn blij met de keuze. Voor het bestellen van naamborden raden wij NaambordenCentrale aan.

  • Ze hebben een groot assortiment
  • Veel verschillende stylen en materialen
  • Een eigen ontwerp is mogelijk
  • Het naambord was niet duur
  • Gemakkelijk te bevestigen