Bij Tauro kantoorruimte huren in AmsterdamAmsterdam is de hoofdstad van Nederland. Met haar ruim 800.000 inwoners is het tevens de grootste stad van het land. Amsterdam wordt gekenmerkt door de karakteristieke buurten met ieder zijn eigen charme. Vele winkels, restaurants, musea en attracties zijn te ontdekken in en rondom de stad. Amsterdam kent ook een groot aanbod in het bedrijfsleven. Veel ondernemingen hebben vestigingen in de hoofdstad en de stad blijft hierin groeien. Met name aan rand van de stad vind je veel hoge gebouwen en kantoorpanden. Toch lopen veel bedrijven aan tegen het feit dat er te weinig kantoorpanden zijn. Of de kantoorpanden zijn ontzettend duur en vrijwel onbetaalbaar. Met name voor  starters is dit een groot probleem. Wil jij kantoorruimte huren in Amsterdam? Zoek dan niet verder. Bij Tauro ben je aan het juiste adres om een kantoorruimte te huren in Amsterdam. Tauro heeft een complex tot haar beschikking nabij station Sloterdijk. Het ligt op slechts een kwartier afstand van Schiphol. De ligging is uitstekend bereikbaar per auto of openbaar vervoer. Tauro helpt je verder bij kantoorruimte huren in Amsterdam!

Mogelijkheden kantoorruimte huren in Amsterdam

Naast dat het gebouw van Tauro uitstekend bereikbaar is, heeft het diverse faciliteiten voor een prettige werkplek:

  • Kantoorruimte vanaf 28 vierkante meter.
  • Eigen parkeergarage.
  • Lunch- en catering.
  • Goede verbinding.

De bovenstaande faciliteiten zijn allemaal beschikbaar binnen het gebouw. De kantoorruimte huren in Amsterdam zijn al beschikbaar vanaf 25 m². Dit kan tegen korte en flexibele contracten. Grote ruimten zijn ook mogelijk. Iedere huurder kan gebruik maken van de parkeergarage. De capaciteit is  groot genoeg, waardoor gasten ook gebruik mogen maken van de parkeergarage. Op de begane grond van het pand is een restaurant te vinden, waar je heerlijk en uitgebreid kunt lunchen. Daar kun je ook gebruik maken van flexibele plekken en is er gelegenheid om de gasten te ontvangen. De prijzen zijn erg divers. Dit is afhankelijk van de grootte van de ruimte en de lengte van het contract. Je eigen wensen kunnen natuurlijk ook besproken worden, al kan dat wel de prijs doen stijgen. Je hoeft je geen enkele zorgen te maken over de inrichting, want alle ruimtes worden gestoffeerd opgeleverd. Ze zijn tevens voorzien van moderne kantoorvoorzieningen en dit maakt het een geschikte werkplek. Je kunt het uiteindelijk naar eigen smaak inrichten. Er is een receptie in het pand die 24 uur per dag toegankelijk is. Ook worden alle ruimtes schoongemaakt en voorzien van technische ondersteuning. Beveiliging van in en rondom het pand zit ook inbegrepen. Kies je bij voor kantoorruimte huren in Amsterdam bij Tauro? Als huurder kun je gebruik maken van vergader- en spreekkamers in alle Tauro vestigingen?

Meer informatie?

Wil je meer informatie over kantoorruimte huren in Amsterdam? Kijk dan eens op de website van https://www.tauro.nl/kantoorruimtes/huren-in-amsterdam. Je kunt via de website een offerte aanvragen, waarin in je al je specificaties kunt aangeven voor kantoorruimte huren in Amsterdam. Je kunt aangeven hoe veel werkplekken de ruimte moet hebben en hoe groot deze minimaal moet zijn. Op deze manier is kantoorruimte huren in Amsterdam volledig aangepast op jouw wensen. Door de lengte van het contract weet jij ook precies waar je aan toe bent. Verlenging is natuurlijk altijd mogelijk. Voordat je überhaupt toezegt kun je vrijblijvend een pand bezichtigen. Een kantoorruimte huren in Amsterdam behoort dan altijd tot de mogelijkheden.  Wist je dat kantoorruimte huren in Amsterdam niet de enige is? Tauro biedt ook vestigingen in onder andere Haarlem, Delft en Rijswijk. Op zoek naar een kantoorruimte huren in Amsterdam of elders in de omgeving? Twijfel niet langer en kies voor Tauro.