Excel training voor ondernemersEr komt natuurlijk een moment dat je een boekhouder inschakelt en je alle financiƫn overlaat aan de boekhouder. Maar misschien ben je nog niet zo ver op dit moment. Als ondernemer probeer je zo veel mogelijk zelf te doen. En door de Excel training van dijk computeropleidingen heb ik geleerd hoe ik heel gemakkelijk al mijn gegevens in een Excel bestand kan invoeren. Ik vul dan in een paar muiskikken in wat ik precies heb verdiend en welke kosten ik maak. Hierdoor krijg ik een overzicht van hoe mijn situatie eruit ziet. Supergemakkelijk en fijn. Zonder de Excel training was dit me nooit zo snel afgegaan. Ik had namelijk geen idee hoe ik dit precies kon maken in het programma.

Door een excel training je boekhouding bijhouden

Excel vermeet ik dan ook altijd. Ik wist wel dat ik er veel mee kon doen. En ik hoorde een andere ondernemer op een netwerk borrel vertellen dat hij zijn geldzaken allemaal zelf bijhoudt in een Excel bestand. Dat was briljant maar als ik zelf met Excel aan de slag ging dan begreep ik er niet veel van. Ik vroeg deze ondernemer of jij dan zo goed was met Excel. Hij vertelde me dat hij een training had gevolgd. Een Excel training bij van dijk computer opleidingen. Dat klonk wel interessant en dus ben ik deze training ook gaan volgen. Het is een verademing om stap voor stap te leren hoe Excel werkt. En ik vind het echt heel prettig dat ik nu alles met gemak kan bijhouden. Het geeft me rust, overzicht en zoveel duidelijkheid. Ik kan elke ondernemer dan ook aanraden om een Excel training te volgen.

De voordelen van een excel training

 Een Excel training geeft je alle informatie die je nodig hebt om het programma goed te gebruiken. Excel is naar mijn mening dan ook niet moeilijk of onbegrijpelijk. Je moet alleen weten hoe je het stap voor stap kan gebruiken. Misschien heb je hier nog geen idee van. Dat is ook helemaal niet erg, kan je heel gemakkelijk hulp voor vragen. Door deze training leer je als ondernemer om de boekhouding zelf te doen en leer je om alle belangrijke bedrijfstaken met gemak in een Excel document te zetten. De voordelen van een Excel training van dijk computeropleidingen:

 • De beste professionals leren je alle geheimen van het programma.
 • Jij leert met je laptop precies weet wat je ermee kan doen.
 • Je leert hoe je een schema maakt en daarbij een automatische optelsom maakt.
 • Dit is ideaal als je Excel gebruikt voor je boekhouding.
 • Ontdek alle functies van het programma zodat jij het optimaal kan benutten.
 • Krijg plezier in het gebruiken van een Excel document.
 • Maak je leven gemakkelijker en beter doordat je optimaal gebruik maakt van je Excel bestanden. 
 • Na deze cursus begrijp je wat er allemaal mogelijk is met het programma en ontdek je helemaal hoe het werkt.
 • Je werkt veel sneller in het programma omdat je het niet allemaal zelf hoeft te ontdekken.
 • Leer hoe je gemakkelijk gegevens samenstelt of sorteert met het programma.
 • Begrijp hoe je een automatische berekening maakt met dit programma.

Bij van dijk computer opleidingen kan je een Excel training volgen. Deze Excel training is geweldig voor elke ondernemer die zijn boekhouding bijhoudt in een Excel bestand. Want hoe fijn is het als je erachter komt hoe je dit allemaal automatisch bij elkaar laat optellen en als je erachter komt hoe je een systeem op zet waardoor je in een oogwenk ziet hoe de situatie eruit ziet. Volg vandaag nog een excel training bij https://www.vandijkcomputeropleidingen.nl.