Ons bedrijf is in de loop der jaren aanzienlijk gegroeid en dat heeft ertoe geleid dat wij steeds meer nieuwe ict-systemen zijn gaan gebruiken. Daar is in principe niets mis mee, ware het niet dat wij onze systemen steeds hebben uitgebreid, maar niet beter hebben geïntegreerd. Dat leidde ertoe dat wij op een gegeven moment tot de conclusie kwamen dat wij veel efficiënter zouden kunnen werken. Wij zijn daarom op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met de IT migratie. Wanneer dit namelijk beter georganiseerd zou zijn, zouden wij ook veel efficiënter kunnen werken. Dat was iets wat wij graag wilden verwezenlijken en vandaar dat wij zijn gaan kijken waar wij een specialist op het vlak van IT migratie konden vinden. Wij zijn even gaan googelen om te zien welke bedrijven gespecialiseerd waren in IT migratie en welke hun diensten ook voor een goede prijs aanboden. Wij kwamen terecht op diverse sites en wij hebben hier heel veel interessante informatie over de mogelijkheden gevonden. Het is namelijk zo dat ieder bedrijf zijn of haar IT migratie anders aanpakt en het is belangrijk om te bekijken wat het beste bij jouw bedrijf past. Wij wilden daarom graag een keer met een expert praten over hoe de IT migratie aangepakt kon worden. Wij kwamen toen uiteindelijk terecht bij de mensen van Proudinnovations en deze mensen wilden ons meteen vriendelijk te woord staan. Wij hebben daarom gekeken naar wat wij hier allemaal konden krijgen. Wat ons meteen opviel, is dat er bij dit bedrijf geen ‘nee’ te koop is wanneer het gaat over IT migratie. Het is namelijk zo dat dit bedrijf al heel lang meedraait en daarom ook alles al een keer gezien heeft. Dat was voor ons heel prettig, want wij wilden graag snel en professioneel geholpen worden.

Onze IT migratie is weer helemaal in orde

Als je op zoek gaat naar een bedrijf dat zich heeft toegelegd op IT migratie, dan zul je al heel snel zien dat je in een wirwar van bedrijven terecht kunt komen. Wij wilden echter graag met een bedrijf samenwerken dat veel ervaring had op het gebied van IT migratie en wij kozen daarom voor Proudinnovations.nl. Op de site lazen wij dat wij altijd even contact konden opnemen met de mensen van dit bedrijf en dat hebben wij daarom ook even gedaan. Wij werden heel vriendelijk te woord gestaan en wij konden al onze vragen over IT-migratie op deze expert afvuren. Binnen een mum van tijd hadden wij een duidelijk beeld van de mogelijkheden en wij hebben hen daarom gevraagd of wij zaken met hen konden doen. Dat was heel goed mogelijk en wij hadden binnen een paar weken al een expert over de vloer die voor ons de IT migratie zou verzorgen. Wij merkten dat hierbij heel goed werd gekeken naar onze persoonlijke wensen en ook werd rekening gehouden met het feit dat wij in de toekomst wellicht nog wilden uitbreiden. Genoeg reden dus om zeer enthousiast te zijn over dit bedrijf. Wij hebben bij hen precies kunnen krijgen wat wij wilden hebben.

Wij raden dit bedrijf van harte aan

Mocht u ook op zoek zijn naar een bedrijf dat u kan helpen met uw IT migratie, dan raad ik Proudinnovations.nl van harte aan. Hier kan men namelijk:

  • snel en deskundig te werk gaan
  • altijd een goede oplossing vinden voor uw probleem
  • u helpen tegen zeer aantrekkelijke tarieven

Ons bedrijf is weer klaar voor de toekomst en daar zijn wij heel erg blij mee.