Het is zover! Jullie gaan elkaar het ja-woord geven. Al van alles is er geregeld voor jullie grote dag, van een prachtige bruidsjurk tot de uitnodigingen en van een exclusieve trouwlocatie tot de catering. Nu nog het vervoer regelen van het huis van de bruid naar de trouwlocatie. Ziet u zichzelf al zitten in een klassieke witte trouwauto? Een auto die sfeer uitademt en ruim genoeg is om comfortabel in vervoerd te worden en met een chauffeur keurig in een zwart klassiek pak gehuld? Want het is natuurlijk extra bijzonder als u in stijl aan komt gereden bij de trouwlocatie. Het huren van een witte trouwauto kan bij huureenengelsetaxi.

Steel de show met een klassieke witte trouwauto

Het huren van een witte trouwauto geeft de mooiste dag van jullie leven toch net dat beetje extra elegantie. Het levert prachtige foto’s op en zorgt voor een romantische sfeer. Alle gasten zullen opkijken als jullie komen aangereden in een klassieke witte trouwauto. Zo stelen jullie de show. Onze sterke punten op een rij:

  • Huur van een echte klassieke Engelse taxi
  • Huur is inclusief deskundige chauffeur
  • Scherpe vanaf prijs
  • Al vanaf 1 uur zijn onze Engelse taxi’s te huren
  • Huureenengelsetaxi.nl

Bij ons kun je kiezen voor een Austin FX4 Plus. Een echte Engelse taxi, waarin je gegarandeerd in stijl vervoerd wordt. Deze klassieke auto uit de jaren 70 heeft werkelijk dienst gedaan als taxi in Londen. Vele jaren zijn er mensen in deze Engelse Cab rondgereden langs de mooiste Londense trekpleisters zoals Buckingham Palace. Inmiddels mag deze klassieke auto zich al vele jaren inzetten als witte trouwauto in Nederland. Vooral bij klassieke bruiloften is de Austin FX4 Plus een graag geziene gast. Deze witte trouwauto heeft een zee van ruimte achterin zodat de bruid en bruidegom heerlijk ontspannen kunnen zitten. Mocht het nodig zijn dan kunnen er nog twee bankjes uitgeklapt worden zodat de bruidskinderen gezellig mee kunnen rijden. Een andere klassieker in ons assortiment is de Fairway Driver. Deze prachtige klassieke Engelse Cab is ook een ware blikvanger. Ook in deze witte trouwauto zul je comfortabel kunnen zitten en genieten van de rit naar de trouwlocatie.

Van Engelse Cab tot rode dubbeldekker

Nou kan het natuurlijk zijn dat je zo onder de indruk bent van onze witte trouwauto dat je na de bruiloft graag nogmaals in een van onze klassieke Engelse auto’s vervoerd wilt worden. Dat kan bij ons uiteraard ook. Het is namelijk ook mogelijk om een Engelse Cab te huren voor een rit naar een evenement of galafeest of een zakelijk evenement. Of wat denk je van een bedrijfsuitje. Dat wordt extra bijzonder door een ritje in de klassiekers. Al onze auto’s zijn te huur met een minimale huurperiode van 1 uur. Altijd inclusief deskundige chauffeur voor veilig vervoer. De kosten zijn afhankelijk van het aantal kilometers die je wilt afnemen, hoe lang je de auto wilt huren en voor welk type Engelse Cab je kiest. Wil je echt uitpakken dan is het bij ons ook mogelijk om een klassieke Engelse dubbeldekker bus te huren. Deze typisch rode bus heeft echt als lijndienst gereden in London. Er passen maar liefst 70 personen in de bus. Met deze klassieke rode bus uit 1969 wordt elk feest extra bijzonder. Neem vrijblijvend contact met ons voor de huurmogelijkheden van een klassieke Engelse Cab of een Engelse rode dubbeldekker. Of nu je gaat trouwen en een witte trouwauto wilt huren of een typische Engelse Cab wilt huren voor een leuk evenement. Bij ons kan het! Wie weet rijdt u binnenkort ook wel in zo’n fraaie klassieker.