De laatste tijd zijn steeds meer zaken open op zondag. Dat is natuurlijk fijn, want dan kun je bij de meeste winkels ook terecht wanneer het zondag is. Maar is er eigenlijk een kapper open op zondag? Ik had een lange tijd gedacht dat een kapper die open op zondag is simpelweg niet bestaat. Kapsalon Jet Setters is namelijk gewoon open op zondag. 

Jet Setters is een kapper die open op zondag is 

Zelf wist ik dus aanvankelijk niet dat er een kapper open op zondag is. Meestal zijn kapsalons op zondag toch echt gesloten. Ontzettend jammer natuurlijk, want het is natuurlijk ontzettend fijn om op een zondag nog even naar de kapper te gaan om je haar te laten doen voordat je op zondag iets speciaals gaat doen. Ook wanneer je op zondag je enige vrije dag hebt of je gewoon verveelt, kan een bezoek aan de kapper toch veel voor je doen. Helaas zijn er dus niet veel kapsalons open op zondag. Kapsalon Jet Setters brengt daar echter verandering in, want deze kapper is open op zondag. Dat is natuurlijk ideaal voor mensen die veel werken. Zo ben ik laatst dus ook op zondag bij Jet Setters langs geweest. Zelf werk ik namelijk zes dagen in de week en ben ik daarnaast ook nog eens alleenstaande moeder van twee jonge kinderen. Ik krijg dus niet vaak de kans om even weg te gaan en iets voor mezelf te doen. Ik was al een lange tijd niet naar de kapper geweest, daar ik daar simpelweg geen tijd voor had gehad. Dat is natuurlijk ontzettend zonde. Je wilt immers goed voor jezelf zorgen en verzorgd voor de dag komen. Mijn buurvrouw vertelde mij toen over Kapsalon Jet Setters. Zij gaf aan dat deze kapper open op zondag is. Dat is natuurlijk ideaal. Ik zou mijn kinderen dan even bij mijn ouders af kunnen zetten, of ik zou ze gewoon mee kunnen nemen naar de kapsalon. Daarnaast is Kapsalon Jet Setters ook nog eens ontzettend betaalbaar. Ik zag via https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/ dat je bij Jet Setters onder andere terecht kunt voor:  

  • Knippen 
  • Stylen 
  • Kleuren 
  • Verzorgen 

Ik besloot dus om een keer een kijkje te nemen. Een kapper open op zondag, dat zie je natuurlijk niet vaak. Ik maakte online een afspraak en ik kon de volgende zondag al meteen terecht. Ik had gelukkig kunnen regelen dat mijn ouders even op de kinderen zouden passen terwijl ik weg was. Dit vonden zij gelukkig geen probleem, waardoor ik even een lekker dagje voor mezelf had. Ik ging naar de kapsalon en merkte meteen dat er een prettige en gezellige sfeer in de kapsalon hing. De kapsters waren ontzettend vriendelijk en wilden graag een praatje maken. Het was ontzettend gezellig en ik werd in de tussentijd ook gewoon geknipt. De knipbeurt duurde niet zo lang, maar het resultaat mocht er zeker wel wezen. 

Kapsalon Jet Setters is gewoon open op zondagen 

Heb jij het ook ontzettend druk met werk of met je kinderen? Of heb je om een andere reden niet de mogelijkheden om doordeweeks of op zaterdag naar de kapper te gaan? Kom dan eens langs bij Kapsalon Jet Setters. Deze kapper is open op zondag, wat natuurlijk ideaal is voor mensen die veel weg zijn of juist niet gemakkelijk weg kunnen. De kapsters bij Jet Setters zijn er ontzettend vriendelijk en maken graag even een praatje met je. Daarnaast zijn ze ook nog eens ontzettend bekwaam en kunnen je altijd voorzien van advies op het gebied van haarmode. Maak nu ook jouw online afspraak voor op de zondag via https://www.jet-setters.nl/kapper-open-op-zondag/.  

Lees meer…